Jesus Chrüsler Supercar klara som support till Clutch

För att ge publiken lite extra pang för pengarna har man nu adderat Jesus Chrüsler Supercar som support till Clutch. Detta gäng utgör ett perfekt komplement till huvudakten och kommer se till att alla är rejält uppvärmda när Clutch går på scen. Jesus Chrüsler Supercar är en svensk trio som spelar kompromisslös death’n’roll och de är aktuella med nya plattan ”35 Supersonic”.

Året var 2013 när Jesus Chrüsler Supercar släppte debutalbumet ”Among the Ruins and Desolate Lands”. Producerad av självaste Tomas Skogsberg slog denna platta ned som en bomb bland alla fans av tyngre rock och hårdrock, då man inte sparat på krutet någonstans. Med influenser från såväl Entombed som tidiga Backyard Babies var det helt enkelt svårt att motstå denna trio och deras medryckande mangel.

Efter att endast ha släppt en strikt limiterad EP titulerad ”Full Blown Hell” sedan debuten var det många som var förväntansfulla inför nya albumet som man döpt till ”35 Supersonic”, men det visade sig snabbt vara värt väntan. Med samma kompromisslösa attityd som tidigare har man tagit låtskrivandet till en högre nivå och med Skogsberg i producentstolen även denna gång har man spetsat sitt sound ytterligare. Kom i god tid så du inte missar dem!