Flyktpotatis med Emil Jensen – vinterns turnésuccé gör extrakonsert på Malmö Live i april

Emil Jensen gör nu hela tre extradatum med sin föreställning ”Flyktpotatis” i storstäderna i vår och självklart är Malmö inräknat bland dem! Tillsammans med Iiris Viljanen som support och gäst kommer Emil Jensen tillbaka till Malmö Live den 21 april! I Malmö var alla biljetter till höstens konsert så gott som slutsålda och vi ser verkligen fram emot att kunna välkomna Emil och Iiris tillbaka till staden som ett fantastiskt bokslut för denna turnésuccé.

Emil Jensen har i vinter befäst sin ställning som en av våra bästa och viktigaste artister. Med hela 53 datum i höst, vinter och vår är ”Flyktpotatis” en av vinterns största turnéer. Han släppte också nyligen sin 6:e skiva ”Två naturliga armar” (Adrian Recordings) och hyllades i somras för sitt Sommarprogram i P1.

Iiris Viljanen har varit support under vinterns turné, ensam med sitt piano, men kommer dessa kvällar att spela med fullt band och framföra låtarna från sin enormt hyllade skiva ”Mercedes”, som nyligen släpptes. Så det blir en helkväll i april med två av Sveriges just nu bästa och hyllade artister.

Biljetterna till extrakonserten är släppta.