Bonussläpp och spelschema till Vi som älskar 90-talet

Nu är det snart dags för Vi som älskar 90-talet – årets nostalgiparty i Pildammsparken. Idag kan vi äntligen presentera det efterfrågade spelschemat samt konferencier och DJ:s, men som om inte detta vore nog har vi även en extra överraskning. I sista minuten har vi lyckats få ytterligare en av de mest kultförklarade eurodancegrupperna att ansluta, så det är med stor glädje vi nu kan presentera svenska Rednex!

Rednex tog världen med storm när de 1994 släppte singeln ”Cotton Eye Joe”, som blev en internationell megahit. Året därpå kom plattan ”Sex & Violins” som sålde både guld och platina i flera länder. Efter denna braksuccé har de sporadiskt släppt musik, men upprätthållit en stadig popularitet. Totalt sett har man idag sålt runt 10 miljoner album och planerar en nysatsning till sommaren.

Kvällens konferencier blir Cornelius Löfmark. Denne entertainer har hyllats för sina musikalinsatser (Sällskapsresan samt Kal P. Dal) och är även aktuell med den nya hymn som han skrivit till Malmö Redhawks ihop med Jens Andersson och Mikael Jepson från The Ark.

Kvällens DJ:s blir inga mindre än Malmöprofilerna Sticky Bomb (Wilmer X) och Anders Cederholm (Centiliter&Gram) som underhåller innan och mellan akterna.

Festivalen går av stapeln lördagen den 30 juli på Tallriken i Pildammsparken i Malmö. Det handlar om 90-talets största namn på en och samma scen, med över tjugo artister och ett pärlband av den tidens absolut främsta DJ’s samt en hel dag med härlig samvaro med likasinnade. En upplevelse utan motstycke för dig som älskar 90-talet!

ÅRETS SPELSCHEMA

Den kompletta lineupen:
Vengaboys, Rednex, Haddaway, Snap!, East 17, Jenny from Ace of Base, Gigi D’Agostino, E-Type, Peter Andre, Dr. Bombay, Captain Jack, Dr. Alban, 2 Unlimited, Paradisio, Cappella, Basic Element, Twenty 4 Seven, Drömhus, Rob n Raz feat. D-Flex, Heather Small of M People, Whigfield, Daze, 666.