Australienske singer-songwritern Xavier Rudd till KB

Australienske multiinstrumentalisten och singer-songwritern Xavier Rudd besöker Malmö nästa sommar. Den 6 juni står han på scenen hos oss på KB! Biljetterna släpps i detta nu.

Xavier Rudds starka sida är kontakten han får med sin publik. Ju mer han har turnérat, desto fler hjärtan har han rört vid och allt har han gett tillbaka till musiken. Han förtrollar sin publik med sin förmåga att traktera många instrument och har introducerat ett sound som är en mix av gitarrer, didgeridoos, effektpedal, slagverk, munspel och inte minst den egna rösten. Han skapar något nytt men ändå bunden till sina förfäders andar.

Xavier har åtta studioalbum bakom sig, senaste släpptes 2015 med titeln ”Nanna”. I somras var han på en 28-datums helt utsåld turné i Europa där han charmade publiken med sin energi och själsliga kraft. Rudds mångskiftande och hyllade karriär går från klarhet till klarhet och det starka budskapet om en enad värld är kärnan i artistens framgång. Nu besöker han Malmö för första gången och vi är mycket förväntansfulla inför denna spelning!