West Coast Riot Indoors fyller på sitt program

Nu kan vi meddela att Alonzo & Fas 3 och Knægt gör en redan stark lineup sällskap på Trädgår’n i februari! Alonzo & Fas 3 kunde vi se på WCR på Röda Sten 2012, en spelning som enligt bandet själva fortfarande är en av de roligaste de någonsin gjort. Det är med lika stor glädje vi välkomnar dem tillbaka till WCR!

Det råder ingen tvekan om att Michael Alonzo är en av den svenska punkhistoriens allra viktigaste personer som medlem av legendariska KSMB samt Stockholms Negrer. Tillsammans med låtskrivarpartnern Tony Johansson och namn som Inge Johansson, Nicke Andersson, Fredrik Eriksson, Johannes Borgström, Tomas Eriksson, Jouni Haapala och Håkan Sörle har Alonzo & Fas 3 en grund som inte går av för hackor. Uppställningarna varierar och chansen är överhängande att de har med sig någon eller några hemliga gäster!

Knægt är smutsig hardcorepunk plockad som en potatis ur den skånska myllan, och är ytterligare ett tydligt bevis på att Malmö och punk är en gyllene kombination! Tänk RKL möter the Accüsed med en god portion klasshat.

Punk, gemenskap, glöd – West Coast Riot Indoors – Trädgår’n 27 februari

Klara artister:
Refused
The Ghost Inside
Strebers
Alonzo & Fas 3
Lydia Lunch Retrovirus
Riwen
Matriarkatet
Räfven
Knægt
Psykofant
Fler tillkommer