Richard Lindgren klar som special guest till Mark Olson i Malmö

Den 4 mars kommer legendariska Mark Olson från Jayhawks till Malmö för en intim spelning på Kulturbolaget. Nu är det klart att han får sällskap av Malmös egen resande trubadur Richard Lindgren!

Mary Gauthier har sagt; ”Det finns ingen ärligare än en döende man, och Richard Lindgren sjunger och skriver som en döende man. Han skapar musik som någon som inte har något att förlora.” Richard Lindgren är troligtvis Malmös bästa sing/songwriter. Med influenser från bl.a. Bob Dylan har han gripit tag i mångas hjärta.

De senaste 20 åren har han helt och hållet gått in i rollen som resande trubadur. Saker som pensionsplaner, månadslön och även en anständig plats att kalla hem, är okänt för Richard. Han gör sin grej utan att kompromissa.

Lindgren har delat scen med artister som Dr John, Little Feat, Ryan Adams, Chip Taylor och Mary Gauthier, samt har turnerat över hela Skandinavien, Tjeckien, Österrike och nyligen två gånger i Italien. Nu är det dags för honom att gästa KBs scen tillsammans med Mark Olson!

Fri entré mellan kl 19.00–20.00, sedan 60 kr. Inget förköp. KB kommer att dukas upp med sittplatser, dessa går dock inte att förboka. Först till kvarn gäller.