Premiär för KB:s egen podcast

Har du alltid velat komma backstage och höra vad alla band och artister egentligen pratar om? Nu har du chansen!

Under våren har Martin Gustafsson börjat arbeta med vår egen podcast KB: Access All Areas som tar er bakom kulisserna och bjuder in till avslappnade samtal med både stora och små band och artister inom rockmusikens alla stilar.

För er som inte känner till Martin är han en av våra trognaste stammisar sedan många år och även hus-DJ på vår nattklubb sedan 2009 (Twist Action Heroes). Han har varit inblandad i ett flertal av Malmös klubbar och är idag en välkänd profil på Malmös rockscen. Då han har ett brett och gediget musikintresse kändes det helt naturligt att ge honom rollen som programledare för denna satsning.

Premiäravsnittet är nu klart och här träffar Martin musikerna Josephine Forsman (Sahara Hotnights, Casablanca), Zandro Santiago (ex-Dead By April) och Christine Owman – tre av de största profilerna i punkmusikalen American Idiot som har gått på Malmö Opera under våren. Dagen innan den bejublade finalen hängde gänget ett par timmar i vår loge och hade ett skönt snack om musik, karriär, livet i allmänhet och såklart lite kul backstageskvaller!

Nyfiken? Välkommen att lyssna på allra första avsnittet av KB: Access All Areas – vår egen podcast! Håll även utkik efter flera avsnitt som kommer släppas under de kommande veckorna!