Millencolin till West Coast Riot Indoors

Vi är galet peppade att kunna presentera Millencolin till West Coast Riot Indoors lineup! Ett av skatepunkens riktigt stora som har varit igång länge, och är ett av festivalens mest önskade band. Dessutom adderar vi Cocaine Piss och Braincoats till uppställningen.

Sju år sedan sist, men skatepunk-kvartetten Millencolin släppte äntligen en ny platta i våras – ”True Brew”. Bandet är lika enade, starka och passionerade som när de startade bandet för 23 år sedan, men de har grävt djupare närmare kärnan till punkrocken som en gång fick dem att dra sina första ackord, och texterna är mer politiska än någonsin. Vi kan utlova fullt ställ från början till slut när Örebros stoltheter ger glans åt West Coast Riot Indoors.

Cocaine Piss är ett kvinnofrontat punkband där medlemmar har helt olika musikaliska ryggsäckar. Gruppen, från Liège i Belgien, tar tillvara på det simpla, det råa, det snabba och det aggressiva utan att förlora det kärleksfulla. Känslan är att gå på en tvåminutersdate där du bara får en enda chans att visa upp din allra bästa moves.

Braincoats är ett kaxigt punkrockband från Uddevalla, centrerat runt melodi och energi. I dagens mörka/hårda klimat inom punken försöker Braincoats släppa in lite ljus och glädje, och de gör detta genom catchiga refränger och energisk scennärvaro. Lite för old-school för att kallas pop-punk och lite för new-school för att kallas renodlad punk.

Klara Artister:
Refused
Millencolin
Strebers
Lydia Lunch Retrovirus
Alonzo & Fas 3
Riwen
Räfven
Matriarkatet
Knaegt
Psykofant
Cocaine Piss
Braincoats
Fler artister tillkommer