Heaven Shall Burn, Tribulation och Nightrage till Metaltown Indoors

En tidig stenhård julklapp till alla våra Metaltown-fans! Vi fyller på programmet med tyska Heaven Shall Burn, samt death metal-lirarna Tribulation och Nightrage. Dessutom kan vi presentera Trailer Park Sex, också de bördiga från Tyskland, samt svenska We Dream Alone.

Tyska veteranerna Heaven Shall Burn levererar en solid kompott bestående av death- och thrashmetal samt metalcore. När andra band visar tecken på att bli mindre aggressiva, gör HSB precis tvärtom. Gruppen har alltid strävat efter att inspirera sina fans till att utbilda sig själva om orättvisor och förändra sin livsstil i en mer positiv riktning. Med sju stenhårda studioalbum i bakfickan, där ”Veto” är det senaste alstret, finns mycket av ta av. HSB är redo för attack. Som vanligt.

Arvikasönerna i Tribulation har ständigt försökt återuppfinna death metal och man kan nog hävda att de har lyckats. Gruppen har i flera år balanserat råhet med högstämdhet. Det här är musik som smeker dig med silkesvantar men samtidigt gnuggar dig med finkornigt sandpapper.

Svensk-grekiska Nightrage är tillbaka med full styrka med sitt sjätte album ”The Puritan”. Bandet kombinerar det gamla med det nya och levererar dramatisk och melodisk death metal som avspeglar deras brinnande själar. Nightrage är en garant för högklassig metal och varken nya eller gamla fans lär bli besvikna.

Trailer Park Sex från Hamburg mixar medlemmar från tre kontinenter lika enkelt som de blandar olika genrer i sitt progressiva sound. Deras vilda liveshower har gett de ett rykte som bara växer. Det här bandet är svårstoppat!

We Dream Alone spelar metal med influenser från hardcorescenen med fokus på rå energi och att leverera starka budskap. Efter släppet av skivan ”Weightless, But Still Sinking” i oktober 2015 gör de nu sin Metaltowndebut och de utlovar sin mäktigaste spelning hittills.

Klara artister:
At The Gates
Heaven Shall Burn
Katatonia
Bombus
Tribulation
Nightrage
Black Temple
Trailer Park Sex
We Dream Alone
Fler artister tillkommer