Hardcore Superstar och The London Souls klara som support till Billy Idol i Varberg

Nu är det knappt en månad kvar tills rockikonen Billy Idol intar Fästningshörnan i Varberg och idag kan vi stolt meddela att svenska Hardcore Superstar och New York-duon The London Souls är klara som support! Det blir alltså en helkväll med fullt ös och en sommarkonsert ni absolut inte får missa!

Cirkeln slöts när Hardcore Superstar släppte sitt nionde album i mars; när ett fan gav bandet en inspelning de gjort för tjugo år sedan triggade det medlemmarna att söka sig tillbaka till sina rötter. Den lust, hunger och ungdomliga längtan över att ta över världen som fanns i deras hjärtan har åter kommit tillbaks. Albumet ”HCSS” är en rå och skitig historia som plockar det bästa från det som är Hardcore Superstars signum av ösig sleaze och röjjig partyrock. I vår åkte Hardcore Superstar på Europaturné som avslutades med tre exklusiva gig i Sverige där albumet premiärspelades. Nu gör bandet sig redo att inta scenen på Fästningshörnan!

New York-duon The London Souls bildades 2008 och spelar en modern tolkning av klassisk drivande rock’n’roll. Bandets självbetitlade debutalbum släpptes 2011 och i april kom äntligen den efterlängtade uppföljaren ”Here Come The Girls”. Med sina passionerade och explosiva livespelningar är detta ett band ni definitivt vill vara i tid till!

Lördag den 27 juni går hela kalaset av stapeln på Fästningshörnan i Varberg. Be there!