Electric Boys firar 25-årsjubileet av ”Funk-O-Metal Carpet Ride” i Malmö

Debaser Medis i Stockholm december 2014. Utsålt. Allsång, luftgitarrer, tårar och skratt. Vi pratar om Electric Boys 25-årsjubileum av den klassiska debutplattan “Funk-O-Metal Carpet Ride”. Bandet spelade hela plattan från början till slut, låtar som bandet inte spelat live sedan 80-talet. Succén var ett faktum.

Det var 1990, alltså året efter debutskivan, som Conny Bloom och hans mannar ville byta ut fem låtar inför den internationella utgåvan. In kom megaproducenten Bob Rock (Metallica, Motley Crue, The Cult m.fl.) och ännu en klassiker var född.

I år är det 25 år sedan den internationella versionen av “Funk-O-Metal Carpet Ride” kom ut. De elektriska pojkarna har därför valt att göra om succén på KB i Malmö för dem som missade Stockholmspelningen. Denna gången lirar de alltså hela den internationella versionen av ”Funk-O-Metal Carpet Ride” från början till slut samt massa andra hits, nya som gamla. Detta blir sista chansen att ta del av det här 25-årspartyt i groove-rockens tecken, så missa inte!

Biljetterna släpps på fredag den 8 maj kl 09.00 via vår hemsida och biljettforum.se.