The Haunted flyttar fram vårturnén till hösten

The Haunted måste tyvärr informera om att datumen för vårturnén genom Skandinavien måste flyttas till hösten. Detta för att frigöra mer tid till att färdigställa den nya plattan.Gitarrist Jensen meddelar:

Vi är givetvis ledsna över att behöva ta till en sån drastisk handling som att flytta på en turné så här. Vi förstår att folk har köpt biljetter, gjort planer, ordnat med reservationer osv., men arbetet med att få klart nya plattan har sprungit på en hel del med oförutsett merjobb. Vi hoppas på förståelse för vår situation och att vi aldrig skulle ta till en sådan här åtgärd om inte alla andra möjliga utvägar hade provats. De nya datumen innebär att turnén nu kommer ske direkt efter att plattan släpps. Vi hoppas på att möjligheten att få vara bland de första att uppleva de nya låtarna live kan vara lite kompensation för besväret. Hur som helst, så håller nya plattan på att bli en riktig kioskvältare. Ett tips: köp en tilläggsförsäkring till releasedatumet. Möbler och annat lösöre kommer att flyga genom luften när skivan åker på och volymen vrids upp!
 
/Jensen

Detta innebär att även konserterna med The Haunted på KB i Malmö den 5/4 och på Trädgår’n i Göteborg den 28/3 flyttas till hösten.

De nya datumen för Malmö respektive Göteborg är:
4/10 – KB, Malmö
11/10 – Musikens Hus, GöteborgKöpt biljett gäller och behöver inte bytas mot en ny biljett. Kan du inte gå på konserten på det nya datumet skall biljetten återlämnas senast den 24/4, efter detta datum återbetalas inga biljetter. Köpt biljett som du inte kan använda återbetalas från inköpsstället, där biljettpriset går tillbaka till dig. Serviceavgiften återbetalas ej. Återbetalningen tar cirka tio bankdagar.

Support för höstturnén är ännu inte klar i skrivande stund.