Supportband till The Damned klara

Med den stabilaste sättningen i bandets historia, energi och vitalitet som det vore ’77 är The Damned fortsatt redo för ”Anarchy, Chaos and Destruction”. Till helgen kommer punklegendarerna till Skandinavien och nu står det klart att de får sällskap av The Headlines i Malmö och Ring Them Bells i Köpenhamn!

The Headlines från Malmö spelar melodiös punk rock med lika delar Randy som The Clash i musiken. Bandet medverkade tidigare i år på ”Turist i Tillvaron vol. 7” och blev uppmärksammade av Close-Up Magazine. I augusti/september åker bandet på ännu en turné i sitt andra hemland Tyskland, men först är det dags för bandet att öppnar för The Damned på KB den 22 augusti!

Mer info: Hemsida | Facebook | Eventet

Sedan Ring Them Bells gjorde sin konsertdebut 2011, har bandet hunnit spela otaliga konserter runt om i Skandinavien och på så sätt byggt upp en stor och trogen publik. Efter en rad lyckade festivalspelningar i sommar på bl.a. SPOT, Smukefest och Øya är bandet tillbaka i Köpenhamn och redo att inta Pumpehuset som support till The Damned den 23 augusti!

Mer info: Hemsida | Facebook | Eventet