Petter, Ison & Fille, Lilla Namo och Rosh till KB med ”Ikväll är vi kungar”

I vår ger sig den svenska hiphop-eliten ut på en gemensam Sverigeturné som stannar till på KB i Malmö den 27 mars. I uppföljaren till fjolårssuccén ”Ikväll är vi kungar” tar Petter och Ison & Fille med sig de nya kungligheterna Lilla Namo och Rosh. Det blir en fullspäckad konsert där några av landets vassaste rappare tillsammans framför svenska hiphop-klassiker, uppbackade av DJ Sleepy och DJ Taro bakom skivspelarna och Blen på sång.

Våren 2013 gjorde Petter och Ison & Fille succé med sin ”Ikväll är vi kungar”-turné. Östersunds-Posten tyckte trion ”fick adrenalinet att pumpa”, Arbetarbladet såg en ”explosiv show” och Kingsize fick bevittna ”tre av svensk hiphops absoluta storheter göra en grym sista konsert” på turnéavslutningen i Stockholm.

Våren 2015 är ”Ikväll är vi kungar” tillbaka och förutom Petter, Ison & Fille, DJ Sleepy och DJ Taro medverkar även Lilla Namo, Rosh och sångerskan Blen. På Sverigeturnén framför de tillsammans varandras låtar – både några av landets största hiphop-hits och nya versioner av gamla och nya favoriter.

Det nya ”Ikväll är vi kungar”-gänget har länge medverkat på varandras låtar. Redan 2004 samarbetade Petter och Ison & Fille i låten ”Håller det hårt”, Lilla Namo gästade Petters låt ”King” (2013), Rosh gjorde sig ett namn på Ison & Filles ”New Shit” (2014) och Blen sjunger på Lilla Namos senaste singel ”Min” (2014).

Biljetterna släpps till försäljning på torsdag den 27 november kl 10:00.

Följ #kungar2015