Konserten med Gus G och Marty Friedman på KB ställs in

Tyvärr måste vi meddela att konserten med Gus G och Marty Friedman på KB nu på onsdag den 7/5 har ställts in. Konserten flyttas till nytt datum som presenteras snarast.

Sunhill Production meddelar:
”Tyvärr måste vi meddela att genom oförutsedda händelser är Gus G och Marty Friedmans spelning den 7 maj på KB i Malmö inställd. Vi jobbar på att få fram nya datum så snabbt det bara går!!”

Köpt biljett gäller för det nya datumet som presenteras inom kort och behöver inte bytas mot en ny biljett.

Information om återbetalning av biljetter:
Köpt biljett som du inte kan använda återbetalas från inköpsstället, där biljettpriset går tillbaka till dig. Serviceavgiften återbetalas ej. Återbetalningen tar cirka tio bankdagar.

Hur har du köpt din biljett?
· Har du köpt din biljett online och fått den levererad som rekommenderad post eller uthämtning (och redan hämtat ut den) ber vi dig att skicka den ituriven till oss, se adress nedan. När biljetten är mottagen kommer dina pengar att återbetalas till det konto som användes vid betalning.

· Har du köpt din biljett online (ticketdirect eller ej uthämtad biljett), skicka ditt niosiffriga bokningsnummer till kundtjanst@eventim.se för återbetalning till det konto som användes vid betalning.

· Har du köpt din biljett med ett presentkort återbetalas biljettpriset till dig, skicka ditt bokningsnummer och ange till vilket konto pengarna skall återbetalas till kundtjanst@eventim.se

Uthämtade biljetter skickas iturivna till:
CTS EVENTIM Sweden AB
Box 10144
121 28 Stockholm – Globen

Märk kuvertet med evenemangets titel.

Återbetalning tar cirka 10 bankdagar.

För frågor gällande återköp av biljetter kontakta Eventim på 0771-651 000

Vi beklagar eventuella olägenheter.