Isac Elliot tvingas ställa in konserten i Malmö

Tyvärr måste vi meddela att konserten med Isac Elliot på KB i Malmö den 5 december tvingas ställa in på grund av oförutsedda ändringar i Isac Elliots schema. Biljetter återlöses via respektive inköpsställe t.o.m. 5 januari. Biljetter köpta med kort återlöses automatiskt.

Vi beklagar detta och vill därför erbjuda alla som köpt biljett till Malmö-konserten en gratisbiljett till Isac Elliot och JTR i Göteborg på Trägår’n den 7 december. Det enda du behöver göra är att behålla (skriva ut) den fysiska biljetten du köpt till Malmö-konserten, och ta med dig den till Göteborg där den återlösta Malmö-biljetten gäller som gratis entré.

Information om återlösen av biljetter:
Köpt biljett återbetalas från inköpsstället där biljettpriset går tillbaka till dig. Serviceavgift och eventuell leveransavgift återbetalas ej. Återbetalningen tar cirka tio bankdagar.

• Har du köpt din biljett online återbetalas biljettpriset automatiskt till det kort eller konto som användes vid bokningstillfället, återbetalning tar cirka tio bankdagar. Detta gäller oavsett om biljetten hämtats ut eller inte.
• Har du köpt din biljett via telefon återbetalas biljettpriset automatiskt till det kort som användes vid bokningstillfället, återbetalning tar cirka tio bankdagar.
• Har du köpt din biljett som direktköp via ett Eventim-ombud återlämnar du den hos samma Eventim-ombud, som också administrerar din återbetalning.
• Har du köpt din biljett med ett presentkort återbetalas biljettpriset till dig, skicka ditt bokningsnummer och ange till vilket konto pengarna skall återbetalas till kundtjanst@eventim.se

Återköp är möjligt i en månad efter det att konserten skulle ha ägt rum det vill säga senast den 5/1. Därefter återbetalas inga biljetter.
För frågor gällande återköp av biljetter kontakta Eventim på 0771-651 000