Brittiska rockduon Royal Blood gör Malmöpremiär i vår

Den brittiska rockduon Royal Blood har stått för årets stora genombrott med sitt Mercury Prize-nominerade debutalbum. I slutet av mars kommer Storbritanniens hetaste rockband till KB i Malmö för en av två exklusiva Sverigespelningar.

Royal Blood bildades så sent som förra året men drog snabbt till sig uppmärksamhet från brittisk musikpress för sin melodiösa och rifftunga rock, och de kunde tidigt räkna bland annat Arctic Monkeys-trummisen Matt Helder som ett fan. Efter att ha släppt sin debutsingel i november 2013 nominerades bandet till det prestigefyllda BBC Sound of 2014. I somras spelade bandet på flera av Storbritanniens största festivaler, bland annat på Glastonbury, Download, T in the Park och Reading, och de gjorde även sin Sverigedebut under Way Out West.

Royal Bloods självbetitlade debutalbum släpptes i slutet på augusti och sålde 65 000 ex första veckan, vilket gjorde att det gick rakt in på förstaplatsen på albumlistan i Storbritannien. Den 20 mars nästa år gör de sin första spelning i Malmö – missa inte chansen att se ett av världens mest spännande rockband innan de spelar på betydligt större scener!

Biljetterna släpps i detta nu!