Bad Barber tillbaka på KB i november

Efter en intensiv festivalsommar är Malmös stolta Rock ‘n’ Soulers tillbaka! Bad Barber’s senaste besök på KB i januari i år, var i samband med releasen av deras kritikerrosade debutalbum ”Courteney Cox & Rock N’ Roll”. Kvällen blev helt magisk då Bad Barber levererade en explosiv Rock ‘n’ Soul show samtidigt som kön utanför aldrig verkade ta slut.

Bad Barber har hållit sig aktiva sen dess. Utöver festivalspelningar så har bandet hunnit med att släppa sommarsingeln ”Gotta Get It On” med svenska souldivan LaGaylia Frazier. Bandet har just släppt en till ny singel. Den största produktionen dom någonsin gjort. Resultatet är den bombastiskt vackra ”The Blame Game”.

Nu gör Bad Barber sig redo för att återigen inta scenen på KB. Lördag den 1 november är datumet som gäller och bästa Twist Action Heroes kommer befinna sig i DJ-båset före och efter spelningen, för att bjuda på en härlig mix av hederlig rock. Det är dessutom fri entré första timmen, så det finns liksom ingen bra anledning att inte vara på plats!

september 24, 2014