Oz Noy Trio

+ Pelle Holmberg Group

  • receipt 350 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Gitarrvirtuosen Oz Noy gästar Inkonsts scen den 23 oktober. Tillsammans med sina medmusikanter Jimmy Haslip och Anton Fig kommer trion bjuda på en oförglömlig kväll i jazzens tecken! Som support ser vi dessutom Malmötrion Pelle Holmberg Group.

“It’s Jazz. It just doesn’t sound like it.” – Det är så Oz Noy beskriver sin berusande blandning av jazz, funk, rock, blues och r&b. Hans unika och dynamiska stil har brutit mot alla regler för instrumental gitarrmusik genom att fokusera på groovet.

Publiken utlovas modern jazz med material från Oz Noys hela karriär. Det blir både kroppsligt och mentalt sväng, extatisk improvisation och sinnesutvidgning. Det blir musikalisk hjärntvätt när den är som bäst, och allt i jazzens namn.

Line up:
Oz Noy (Abstract Logix recording artist) – Gitarr
Jimmy Haslip (Allan Holdsworth, Yellowjackets) – Bas
Anton Fig (Kiss, Ace Frehley, Joe Bonamassa) – Trummor

Support: Pelle Holmberg Group
Bandet PHG aka Pelle Holmberg Group är en fusiontrio från Malmö med Pelle Holmberg själv i spetsen. Tillsammans med trummisen Frank ”Frallan” Nilsson och bassisten Mathias Tofte kommer de värma upp publiken innan världsgitarristen Oz Noy tar över strängarna. Bandet har gjort otaliga turnéer i Sverige och har släppt tre skivor (varav en faktiskt medverkas av Oz Noy själv). De bjuder på sväng, långa gitarrsolon och spelglädje i en blandning av funk, rock, blues och jazz.