Miriam Bryant

Datum har passerat

Miriam Bryant gjorde sin debut hos oss 2015 och snart därefter etablerade hon sig som en av Sveriges största popdrottningar. Nu är det äntligen dags att få välkomna henne åter till Bergsgatan 18 den 13 september för en sista konsert på vår scen!

Det stod klart redan från början att Miriam Bryant var en alldeles särskild slags talang. Den kraftfulla rösten, karisman och den oemotståndliga charmen gjorde att publiken snabbt tog henne till sina hjärtan, men det var ändå som att det saknades en liten pusselbit – en sista byggsten. Och det var under sin unisont hyllade medverkan i Så Mycket Bättre som den lades på plats. Den svenska publiken fick möta Göteborgs egen Bryant i hela sin filterlösa självklarhet och sedan dess har inget varit sig likt. Låtar som ”Black Car” (2016) och ”Rocket feat. NEIKED” (2017) samt det hyllade albumet ”Bye Bye Blue” (2017) följde. På EP:n ”Mi Amor” (2019) valde Bryant att sjunga på svenska och nu var musiken äntligen lika orädd som Bryant själv. Det var svårt att förstå att då, men vi skulle komma att släppas ännu närmare.

Miriam Bryant har med sitt senaste album ”PS jag hatar dig” ännu en gång bevisat att hon är en av Sveriges absolut största och mest inflytelserika artister. Albumet, som innehåller flera multiplatina-säljande singlar, kammade hem två tunga Grammisar i kategorierna ”Årets album” och ”Årets låt” och blev även prisat på P3 Guld samt vann Musikförläggarnas pris. Under åren har vi sett henne på konserthus och arenor, men nu får vi uppleva henne igen på klubbscen!