Molly Sandén

Datum har passerat

Med över 730 miljoner streams på Spotify, mängder med Platina-singlar och album samt prestigefyllda priser är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare. Nu ger hon sig ut på en exklusiv akustisk turné som tar henne till Malmö för tre konserter på Slagthusets teater den 2, 3 och 4 februari.

År 2022 gjorde hon sin största turné någonsin, ”DOM SKA VETA” Arena Tour, efter det kritikerrosade albumet med samma namn. Albumet blev Grammisnominerat och turnén fick hyllade recensioner. Innan pandemin så hann Molly göra två utsålda akustiska gig på Cirkus i Stockholm och Konserthuset i Göteborg, nu följer hon upp med en liknande avskalad turné – “ALLTING DÄREMELLAN”. Att få dra ner på tempot och möta fansen i konsertlokaler har länge varit en dröm för Molly.

”Det var såklart övermäktigt med arenaturné men nu längtar jag efter att få komma nära publiken igen. Jag vill bjuda in dom till mitt vardagsrum på en intim efterfest så vi kan sjunga tillsammans tills solen går upp” – Molly Sandén.

Med akustiska inslag i vacker konserthusmiljö blir detta en unik upplevelse för fansen, något man absolut inte får missa.