Jesper Lindell

+ True Lies

Datum har passerat

Lördag den 25 mars är det dags för två högaktuella svenska akter när Jesper Lindell och True Lies att intar scenen på Folk å Rock!

JESPER LINDELL
Jesper Lindell är inne i en intensiv artonmånaders-period med en rad singlar och inte mindre än två album. I januari 2022 släpptes albumet ”Twilights”, som hyllats i svensk och internationell press. Under våren och sommaren turnerade Jesper och bandet flitigt i Sverige och Norge för en ständigt växande publik och gjorde dessutom ett succéframträdande i TV4 Nyhetsmorgon. Två av låtarna på albumet, ”Dance” och ”Leave A Light On”, har spellistats av P4. Hösten 2022 var det Europa som gällde med ett fyrtiotal spelningar i Danmark, Tyskland, Holland Frankrike, Italien och Spanien. Jesper Lindell håller helt enkelt på att etablera sig som en av Europas hetaste artister på rock och soul-scenen! Våren 2023 är det färre men större spelning i Sverige som gäller. I samband med denna turné släpps även den första singeln från nya albumet, som förväntas i september 2023.

TRUE LIES
Bandets senaste album ”New World Blues” har fått lysande recensioner och omdömen, och låtar från skivan har spelats och spelas just nu på radiostationer i USA, Spanien, Nederländerna och framförallt i England. I UK har alla hittills släppta singlar från albumet placerat sig högt på några av de ”viktigaste” topplistorna.

När True Lies intar scenen, så handlar det om spelglädje och 100% kompromisslös rock’n’roll i den amerikanska gitarr-rocktraditionen. Med inspiration från akter såsom Replacements, Neil Young, Dream Syndicate, Flamin’ Groovies och Roky Erickson levererar True Lies energifylld gitarrock med stadigt drivande rytmsektion, utan att ge avkall på melodierna.

Information om lokaländring:
Konserten som skulle ägt rum på KB den 25 mars kommer nu att äga rum på Folk å Rock på Skomakaregatan 11 i Malmö. Samma datum, samma tider och biljetter som köptes till KB gäller fortfarande. Eventuella frågor hänvisas till Folk å Rock.