Hov1

Datum har passerat

Över 1 miljard streams. 13 låtar har gått direkt in på Spotifys Top 50. Nominerade till 3 Grammis, vunnit 7 Rockbjörnar och fått 6 utmärkelser av P3 Guld. HOV1 är ett av landets absolut största artister och i sommar är det åter dags för dem att möta publiken i Malmö när de intar scenen i Folkets Park den 22 juli!

Under 2021 lyckades HOV1 med den otroliga bedriften att bli den mest streamade akten på Spotify i Sverige och uppnådde en ny milstolpe i karriären genom att nå 1 miljard streams på sin musik. Förutom HOV1 så är det bara Veronica Maggio som har uppnått 1 miljard streams på musik på svenska.

HOV1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson slog igenom stort 2017 med sitt debutalbum ”Hov1” som blev 1:a på den svenska albumlistan. Sedan dess har de släppt ytterligare tre album (”Gudarna på Västerbron”, ”Vindar på Mars” och ”Barn av vår tid”) som alla blev 1:a på albumlistan, vunnit 7 Rockbjörnar, 6 utmärkelser på P3-guldgalan och haft över 13 officiella singel 1:or.

ÖVRIG INFORMATION:
Hålltider:
18:00 – Insläpp till området
19:30 – På scen

Konserten beräknas därefter vara i ca 60-75 minuter, och som absolut senast kommer vara färdig kl 21:30 vid eventuella förseningar.

Köande:
Vänligen observera att det är förbjudet att sova eller på annat sätt köa i Folkets Park över natten inför konserten. Skulle man dyka upp kvällen innan eller tidigare kommer man avvisas från platsen av parkens ordningsvakter. Kösystemet för konsertbesökare öppnar först kl. 09.00 på lördagen. Då går det bra att ställa sig i kö om man vill, men alla som har biljett kommer att få plats på konsertområdet. Entrén till konserten kommer att vara vid den stora ingången till Folkets Park mot Amiralsgatan.

Mat & Dryck:
Varken alkohol eller picknick är tillåtet att ta med sig in. PET-flaska med vatten/läsk och enklare snacks såsom kakor/frukt är ok. På området serveras hamburgare (vegetariskt alternativ finns) och läsk/vatten. Alkohol serveras inom inhägnat område, 18 år legitimation krävs.

Lämnas hemma:
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Systemkamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning är inte tillåtna. Även husdjur lämnas hemma. Det finns ingen garderob/effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Åldersgräns:
Åldersgränsen är 13 år fyllda. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Detta på grund av ljudvolymen och Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Legitimation kan komma att begäras, så ha den nära till hands. Giltiga id-handlingar för minderåriga är pass, id-kort eller Skatteverkets personbevis.

Skydda öronen med öronproppar:
Ljudnivån är anpassad för målgruppen 13-18 år och följer de riktlinjer och rekommendationer som råder. Men alla konsertbesökare uppmuntras bära öronproppar, det är alltid bra att skydda öronen. Öronproppar finns att köpa på plats.

Biljetter:
Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

Säkerhet på plats:
Tillsammans skapar vi en kul och trygg konsertupplevelse! Om du eller någon annan skulle behöva hjälp med något under konserten så kommer det finnas personal på plats att be om hjälp av. Kom ihåg att vid akut fara ska du alltid ringa 112.