Gasbox

Datum har passerat
OBS! Endast mindre handväskor (max 25×20 cm) får medtas in i Slagthuset. Mer information finns i eventbeskrivningen.

Danmarks bästa Kim Larsen-kopia korsar sundet och äntrar scen i Slagthusets Saluhall för att återigen bjuda Malmö på en kväll av gammal hederlig dansk rock i sann Gasolin’-anda!

Det råder ingen tvekan om att Kim Larsen var Danmarks största och mest populära ”spillemand”. Under nästan 50 år spelade och sjöng Kim Larsen in i danskarnas hjärtan. Först med Gasolin’ på 70-talet, Bellami på 80-talet, Bell*Star på 90-talet och de senaste 24 åren med Kjukken. Kim Larsen är artisten som har spelat mest konserter på dansk mark och musiken lever vidare.

Gasbox spelar och sjunger, med stor respekt, de låtar som gjort Gasolin’ Danmarks största rockband genom tiderna och inte minst Kim Larsen till den största danska artisten någonsin. Danmarks bästa Kim Larsen-sångare, René Hejdmann, både låter som och ser ut som Kim Larsen i röst och ansiktsuttryck så pass att man tror att det är lögn.

Information rörande väskor på konserten:
Den 1/11/2023 presenterade regeringen nya bestämmelser kring medhavda väskor vid större evenemang. I samråd med Polismyndigheten Region Syd gäller följande för arrangemang på Slagthuset:
– Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Slagthuset erbjuder ingen förvaring av medhavd väska. Vi hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
– Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.