En vinterkväll med Peter Jöback

+ Gästartister: Janice, Nike Sellmar & Get Up Soul Choir

Datum har passerat

Peter Jöback åker ut på sin första julturné sedan 2009! Den 15 december besöker han Malmö Arena för att fira årets allra finaste högtid tillsammans med några utvalda gästartister i form av Nike Sellmar och Get Up Soul Choir.

Peter Jöback åker ut på stor turné när årets allra finaste högtid står för dörren! En poetisk och storslagen show som ger upphov till både eftertanke, glädje och definitivt till en varm gemenskap. Julklassikern ”Jag kommer hem igen till jul” öppnade upp en ny musikalisk värld för Peter Jöback genom legendarer som Leonard Cohen, Joni Mitchell, Van Morrison och han fullkomligt knockades av musikens kraft.

Det för sin tid så nyskapande albumet har idag blivit en given del i de flesta svenska hem med över 600.000 sålda fysiska album och årligen över 10-tals miljoner streams. Och nu är Peter Jöback redo att bjuda in till en krispig, gnistrande högtidskväll i gemenskap med den allra bästa musiken!

Om gästartiserna berättar Peter:
Nike Sellmar upptäckte jag som så många andra via programmet Idol och blev väldigt imponerad över hennes stora talang, fantastiska röst och personliga djup och känsla som gick rakt genom rutan! Jag ser oerhört mycket fram emot att få dela scen med henne .

Get Up Soul Choir består av sju fantastiska sångare som tillsammans bildar en mäktig klangfärg och helhet. Något som jag vet kommer att lyfta mina älskade jullåtar till en ny spännande nivå.

Ingen åldersgräns, alla måste ha biljett även barn.

OBS! Malmö Arena förhåller sig till det myndighetsbeslut per den 1/11/2023 gällande totalt väskförbud på större publika evenemang, detta gäller alla typer av väskor oavsett storlek. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga och täckta. Undantag kan endast ske på grund av medicinska skäl och efter att kontroll av väskan har genomförts.