Club Boomerang

Datum har passerat
Erbjudande! KB:s stammiskort ger dig fri entré oavsett år!*

Saknar du ibland att gå ut och klubba som på den gamla goda tiden, men vet att du inte är samma nattsuddare som du en gång var? Då är Club Boomerang en klubb för dig! Dansgolvet öppnar redan 20:00 och håller öppet till 01:00. Ring barnvakten, damma av dansskorna – den 29 april är det halabaloo på KB som gäller!

Lördagen den 29 april bjuder KB in till en nattklubb för alla er som på pappret räknas som vuxna, men som fortfarande har en ungdomlig själ som skriker efter att få släppas lös. Glöm alla måsten för en kväll och dansa loss till de bästa hitsen från alla tider och genrer. Med en åldersgräns på 30 år behöver du inte oroa dig för att bli en TikTok-meme!

På stora dansgolvet blir det en kavalkad av alla de största hitsen genom tiderna, medan Scania bjuder på låtar som kanske inte alltid fick utrymme på radion men som kommer framkalla lika mycket igenkänningsfaktor hos besökarna.

* Erbjudandet gäller samtliga KB:s nattklubbs-, restaurang- och personalkort oavsett vilket år det står på kortet. Även kortet till King Arne-klubben gäller. Fri entré gäller kortinnehavaren. Om kortinnehavaren har redan köpt biljett, kan kortet användas till att ta med 1 gäst gratis. Åldersgräns måste uppfyllas.

http://Sticky%20Bomb%20Club%20Boomerang%20KB%20Malmö%202023
http://StatesVision%20Club%20Boomerang%202023