Club Boomerang

Datum har passerat
Erbjudande! KB:s stammiskort ger dig fri entré oavsett år!*

Saknar du ibland att gå ut och klubba som på den gamla goda tiden, men vet att du inte är samma nattsuddare som du en gång var? Då är Club Boomerang en klubb för dig! Dansgolvet öppnar redan 20:00 och håller öppet till 01:00. Ring barnvakten, damma av dansskorna – den 27 maj får du en ny chans att bevisa att medelåldern är den nya partyåldern!

Lördagen den 27 maj bjuder KB återigen in till en kvällsklubb för alla som på pappret räknas som vuxna, men som fortfarande har en ungdomlig själ som skriker efter att få släppas lös. Glöm alla måsten för en kväll och dansa loss till en gedigen buffé av såväl folkkära klassiker som bortglömda guldklimpar!

På stora dansgolvet blir det en kavalkad av alla de största hitsen genom tiderna med lite extra kärlek till 80- och 90-tal, medan Scania bjuder på låtar som kanske inte alltid fick utrymme på radion men som kommer framkalla lika mycket igenkänningsfaktor hos besökarna.

* Kvällen till ära ger vi dig med KB:s nattklubbs-, restaurang- eller personalkort gratis inträde hela kvällen, oavsett vilket år det står på kortet! Även kortet till King Arne-klubben gäller. Fri entré gäller kortinnehavaren. Åldersgräns måste uppfyllas.

http://Sticky%20Bomb%20Club%20Boomerang%20KB%20Malmö%202023
http://StatesVision%20Club%20Boomerang%202023