Tomas Andersson Wij

Datum har passerat
OBS! Konserten äger rum i Slagthusets restaurang. Ingång via Carlsgatan 12E.

Två år efter kritikerrosade och Grammisnominerade ”Högre än händerna når” och tre säsonger av den populära podden Hundåren är Tomas Andersson Wij tillbaka med ett nytt album. Eleganta poplåtar som ”STHLM ekar utan dig”, skriven ihop med Andreas Mattsson, möter långa, episka nummer som 12-minutaren ”Boken om Jean”. Albumet som fått titeln “Åskan i hjärtat” släpps 16 september och följs av en turné med nytt band som tar honom till Malmö för en konsert på Slagthuset den 16 november.

Tomas Andersson Wij behöver inte längre någon vidare introduktion. Efter ha varit med i ”Så mycket bättre”, blivit grammis-nominerad och turnerat landet runt flera gånger om är han nästintill folkkär. Tomas har alltid varit intim och personlig i sin musik, men med den nya plattan och efterföljande turné hoppas han komma ännu lite närmare. Till hösten sätter TAW ihop ett nytt band för att göra ”Åskan i hjärtat”-turnén och i november får vi äntligen återuppleva honom live igen på Slagthuset!

INFORMATION OM LOKALÄNDRING:
För att skapa en intimare känsla flyttas konserten från Slagthusets teater och in i Slagthusets restaurang. I och med flytten gäller inte den sittplats som står på biljetten, istället är det fri placering vid bord som gäller i Slagthusets ombonade och mysiga restaurang. Dina biljetter behöver inte bytas och det är samma datum och tider som gäller. Ingång sker nu via entrén på Carlsgatan 12E.