Smokie

Datum har passerat

Brittiska popbandet Smokie gillar Sverige, och Sverige gillar Smokie. Efter bejublade turnéer i vårt land de senaste åren har vi nöjet att meddela att favoriterna, som hade sin storhetstid på 1970-talet, besöker Trollhättan!

Vi är många som har ljuva minnen till låtar som ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In” men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik. Bandet bjuder på nostalgi med kvalitet, där de svenska fansen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

Toppa detta med Dj i Apollon samt pianobar med Griwall i Kulturbaren så blir det en helkväll du inte vill missa – Hela huset gungar!

STÅPLATS
Observera att det endast finns ståplatsbiljetter. Det kommer att finnas ett begränsat antal sittplatser i Kulturbaren.

LÄNGD
18:00-01:00

PRELIMINÄRA TIDER
18.00 Insläpp och pianobar med Griwall i Kulturbaren
20.00-21.40 Konsert Smokie Apollon
22.00-01.00 Trubadur Griwall i kulturbaren
22.30-01.00 DJ i Apollon

Sedan Smokie sist besökte Sverige har tyvärr basisten Terry Uttley gått bort. Han har ersatts av Luke Bullard, son till keyboardisten Martin Bullard. Luke har varit en ersättare för Terry de senaste fyra åren och är därför redan välkänd för många av Smokie-fansen. Martin Bullard och trummisen Steve Pinnell har varit med Smokie sedan 1988. Förra året valde Mike Craft att säga upp sig efter att ha varit sångare i 26 år, och han har ersatts av en mycket god gammal vän till bandet, Pete Lincoln. Pete har varit frontfigur i kända band som Sweet och Sailor, och arbetat med flera stora internationella stjärnor som Sir Cliff Richard, Tina Turner och Shakin Stevens. Mick McConnell spelar gitarr och mandolin, och har gjort det sedan 1996. Detta band gjorde sina första konserter i Helsingborg och Malmö i november 2021, för två fulla hus och en entusiastisk publik. Många anser att bandet aldrig har varit bättre än det är nu.

Information om flytten:
Tyvärr måste vi meddela att konserten med Smokie i Trollhättan den 18 mars kommer att skjutas fram till den 5 maj 2023. Detta på grund av medicinskt skäl. Samma tid gäller för konsertstart, dvs 20:00.

Behåll din biljett! Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet och behöver inte bytas.

Kan du inte gå på det nya datumet kontaktar du info@trollhattan.fh.se för att begära återköp, dock senast den 27 mars 2023. Efter detta datum återköps inga biljetter. Vid återköp återbetalas biljettpriset exklusive serviceavgiften.