Scarlet Pleasure

Datum har passerat

På mycket kort tid har Scarlet Pleasure blivit många R&B- och popälskares favoritband. Med ett pärlband av hitsinglar och över 200 miljoner streams på Spotify på samvetet kommer detta danska stjärnfenomen nu till Malmö för en klubbspelning på KB den 13 maj!

En varm vind från sydligare breddgrader smeker din kind när du hör Scarlet Pleasure. Med en okuvlig energi på scen är det få danska artister som satt så stort avtryck på den inhemska musikscenen som denna trio från Köpenhamn. Men bandet har också rönt stora framgångar internationellt, något som deras 200 miljoner streams på Spotify tydligt vittnar om.

Efter att deras låt ”What A Life” agerade ledmotiv till Danmarks Oscarsbidrag “En runda till”, med Mads Mikkelsen i huvudrollen, upptäcktes deras luftiga och souliga pop av mångfalt fler än de som redan förälskat sig i bandets sound.

Sedan debuten 2014 har Emil Goll (sång), Joachim Dencker (trummor) och Alexander Malone (bas) släppt en strid ström av hitsinglar, streamat 200 miljoner på Spotify, gjort utsålda konserter, och startat festen på stora festivalscener. Scarlet Pleasure vill något. Både musikaliskt och visuellt visar de upp ett varmt universum som du vill ryckas in i.