NoIcE Rockmusikalen

Datum har passerat

Den 7 oktober blir det nypremiär i Malmö på Slagthuset för Noice Rockmusikalen! Det är en både humoristisk, medryckande och bitvis sorglig musikal om punkbandet från Gustavsberg som slog igenom över en natt och orsakade hysteri i folkparkerna några år under början av 1980-talet.

Med Robert Lillhonga som tidigare regisserade Kal P. Dal-musikalen och Charlie Gustafsson från Vår tid är nu i huvudrollen spelade Noice Rockmusikalen inför exalterad publik på Lilla Cirkus i Stockholm under hösten 2021. Nu drar succén söderut!

“Det här är ingen tribute-konsert, eller en musikal enbart för gamla Noice-fans. Det är en rockmusikal där vi dramatiserat en gripande och rolig historia och haft ynnesten att få tillgång till musik som är pop-pärlor med punkattityd”, säger regissör Lillhonga.

Noice Rockmusikalen har fått lysande recensioner i Stockholm, bland annat Aftonbladet, som gav föreställningen betyget 4 av 5. “Mycket underhållande och även ganska rörande” skrev Aftonbladets Jan-Olov Andersson och fortsatte: “Det här kan bli säsongens överraskande musikalsuccé”.

Gruppen Noice bestod av fyra tonåringar från Gustavsberg, vars popularitet exploderade efter ett framträdande i tv-programmet Måndagsbörsen 1980. Med tiden kom Noice att bli en av den svenska musikhistoriens mest ikoniska band. Framgångarna slutade drygt 20 år senare i tragedi, när två av gruppens unga medlemmar gick bort innan de fyllt 40. Nu, drygt 40 år efter bandets genombrott, hyllas Noice med en mycket påkostad rockmusikal. I musikalen skildras gruppens första år från 1975 till december 1981.

”Det är helt galet, och otroligt stort, att det görs en musikal om oss i Noice. Tänk om vi hade vetat det när vi stod och repade i ett garage hemma i Gustavsberg i mitten av 70-talet.” säger Peo Thyrén, basist och låtskrivare i Noice.

Information om flytten:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram samtliga föreställningar av NoIcE Rockmusikalen på Slagthuset till hösten 2022. Föreställningen som skulle ha ägt rum den 28 januari kl 19:30 flyttas nu till 7 oktober kl 19:30.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet har du fram till 15 juli på dig att byta föreställningsdatum kostnadsfritt, samt fram till den 15 april att begära återbetalning. I båda fallen kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se. Efter den 15 april återköps inga biljetter.