Molly Hammar

Datum har passerat

Redan efter första avsnittet av årets Så Mycket Bättre fick Molly Hammar sin första etta på topplistorna med sin tolkning av ”Ingen annan rör mig som du”. Nu åker hon på vårturné med nedslag på Halmstads Teater den 31 mars.

Molly Hammar är en av årets två värdar av tittarfavoriten Så Mycket Bättre. Under åtta program ser vi henne visa prov på sin artistiska briljans, sprudlande personlighet och kanske en av Sveriges bästa röster, när hon ger oss egna tolkningar av de andra medverkandes låtar.

Trots sin unga ålder har Molly ett digert CV; ”We Could Be Dancing” med Bob Sinclair som snabbt seglade upp till den mest spelade låten på radio i Italien, sålt ut spelningar i London, framfört den amerikanska nationalsången under NHL Global Series och gjort den svenska rösten till Nala i nyinspelningen av Lejonkungen där originalrösten gjordes av Beyoncé.

2020 vann Molly en Rockbjörn som årets livegenombrott, i somras spelade hon på Lollapalooza i Stockholm och nu väntar hennes största turné hittills när hon beger sig ut på ”All My Friends vårturné 2023”. Det är en rikstäckande konserthusturné som inkluderar stopp i Halmstad. Publiken kommer få möta en enormt spelsugen Molly med hela sitt musikaliska och personliga register i högform!

“Att spela live är den renaste formen av den jag är, så att få åka ut på den här turnén och möta människor som lyssnar på min musik är något av det finaste och bästa jag vet. Jag vill skapa historia med er”, hälsar Molly.