Linnea Henriksson

+ Felicia Takman

  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

Vi inviger vår konsertsommar på Pildammsteatern på bästa sätt med två av Sveriges främsta popröster! Den 5 augusti kan du uppleva Linnea Henriksson live under bar himmel, tillsammans med Felicia Takman som support.

OM LINNEA HENRIKSSON
Med tre soloalbum, medverkan i Så Mycket Bättre och ett antal populära programledarjobb (vi minns alla magiska stunder i P3 Musikhjälpen) är Linnea Henriksson en av landets absolut största och mest folkkära artister. Hon har samarbetat med några av landets största, men hon står framför allt stadigt på egen hand som soloartist/låtskrivare av känslofulla och vardagsnära låtar som träffar rätt i hjärtat.

OM FELICIA TAKMAN
Felicia Takman skriver personlig pop på svenska där texterna är en stor del av hennes artisteri. De i sin tur präglas av efterfestromantik med lekfulla iakttagelser där hon tonsätter det som annars hade passerat som vardagliga bagateller. Något som blir extra tydligt i hennes låt ”Dunka dumma hjärta dunka” där det svenska poparvet förädlas med melodier som etsar sig fast på tungspetsen. Under 2020 gav oss Felicia Takman sin debut-EP ”Hatar att förlora” och i december samma år blev hon utsedd till “Framtidens artist” av P3. 2021 släppte Felicia Takman sitt debutalbum “Alla gör slut” där lyssnaren får kliva in i en värld uppdelat i två episoder där tematiken, som titeln antyder, beskriver ett breakup på ett överdramatiskt och filmiskt vis.

PRAKTISK INFORMATION
Pildammsteatern är en amfiteater utomhus i vackra Pildammsparken. Biljetterna säljes som onumrerade ståplatser med möjlighet att sitta. Ingång från John Ericssons väg.

Mat och alkohol är inte tillåtet att ta med. PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat, dryck (öl, vin, kaffe, läsk och vatten) finns på området. Vegetariskt och veganskt alternativ finns.

Sittunderlag och filt är ok att ha med sig. På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangör eller arena ansvarar inte för saker lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen effektförvaring på arenan.

Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen är även barnvagnar inte tillåtna.

Det finns ingen möjlighet för uthämtning av biljetter på plats.

Ta väl hand om Pildammsteatern som är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!