Linnea Henriksson

+ Felicia Takman

Datum har passerat

Upplev två av Sveriges främsta popröster live den 5 augusti när Linnea Henriksson och Felicia Takman gästar scenen på KB!

OM LINNEA HENRIKSSON
Med tre soloalbum, medverkan i Så Mycket Bättre och ett antal populära programledarjobb (vi minns alla magiska stunder i P3 Musikhjälpen) är Linnea Henriksson en av landets absolut största och mest folkkära artister. Hon har samarbetat med några av landets största, men hon står framför allt stadigt på egen hand som soloartist/låtskrivare av känslofulla och vardagsnära låtar som träffar rätt i hjärtat.

OM FELICIA TAKMAN
Felicia Takman skriver personlig pop på svenska där texterna är en stor del av hennes artisteri. De i sin tur präglas av efterfestromantik med lekfulla iakttagelser där hon tonsätter det som annars hade passerat som vardagliga bagateller. Något som blir extra tydligt i hennes låt ”Dunka dumma hjärta dunka” där det svenska poparvet förädlas med melodier som etsar sig fast på tungspetsen. Under 2020 gav oss Felicia Takman sin debut-EP ”Hatar att förlora” och i december samma år blev hon utsedd till “Framtidens artist” av P3. 2021 släppte Felicia Takman sitt debutalbum “Alla gör slut” där lyssnaren får kliva in i en värld uppdelat i två episoder där tematiken, som titeln antyder, beskriver ett breakup på ett överdramatiskt och filmiskt vis.

INFORMATION OM ÄNDRING AV ARENA
Konserten med Linnea Henriksson och Felicia Takman den 5 augusti på Pildammsteatern måste av logistiska skäl byta arena. Konserten kommer nu att äga rum inne på KB på Bergsgatan 18 i Malmö. På KB gäller ståplats. Din biljett gäller fortfarande och behöver inte bytas. Tider och åldersgräns är de samma; dörrar 17:30, på scen 19:00 och åldersgräns 13 år.

Önskar du nu inte längre gå på konserten och få din biljett makulerad och återbetald skicka ett mail till kundservice@eventim.se som ombesörjer för din återbetalning, exklusive serviceavgiften. Dock senast torsdag 4 augusti – efter detta datum återlöses inga fler biljetter.