Joel Alme

Datum har passerat

I oktober släpper Joel Alme nya albumet ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt” och den 26 november äntrar han scenen på KB för en intim kväll av såväl nya favoriter som gamla hits!

Joel Alme är född och uppvuxen i Göteborg. Alme debuterade år 2008 med albumet ”A Master of Cermonies”, men fick sitt stora genomslag år 2009 när han skrev den nya inmarschlåten för IFK Göteborg, ”Snart skiner Poseidon”, vilken är en omskriven version av ”A Young Summer’s Youth” från debutplattan.

Men Joel har betydligt fler strängar på sin lyra. Han har under sin karriär hunnit vara medlem i bandet Spring in Paris, spelat bas i Hästpojken, gjort en hyllad medverkan i programmet ”Jills Veranda” samt släppt fem album (tre engelspråkiga och två svenskspråkiga). Under sommaren följer Alme med som support på Lars Winnerbäcks stora utomhusarenaturné över hela Sverige och den 7 oktober släpper han sitt sjätte album ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt”. Släppet följs upp av en höstturné som tar honom till Malmö den 26 novmeber för en konsert på KB!