Dirty Hands X-Mas Day

Per Hammar, Olga Korol, Winola & Rooke

Datum har passerat
Nattklubbskort (2019) gäller

Om vi inte längre kan ha Malmös senaste juldagsfest, får vi istället ha Malmös tidigaste! Den 25 december slår vi upp dörrarna klockan 21:00 och bjuder in till en juldagsfest signerad Per Hammar och Dirty Hands, som sätter ribban inför nattens eskapader!

Från Malmö till Berlin och Ukraina och tillbaka igen. Per Hammars label Dirty Hands intar Kulturbolaget för denna juldagsmatiné. Med sig har han Olga Korol, Winola och Rooke.

Per Hammar behöver ingen vidare presentation. Låt oss istället fokusera på kvällens gäster.

Olga Korol, född och uppvuxen i Odessa i Ukraina, numera boende i Berlin, är en long time runner i minimal-/house-gamet. Med sina egna produktioner och en del av skivbolaget Body Parts är hon lite av en klassiker på klubbar och festivaler runt om i världen och är alltid dedikerad till att hitta exklusiv musik för dansgolvet. Under pandemins och Tysklands stränga lockdown producerade hon tillsammans med Per Hammar ”Na Zare EP”, som kom att släppas på Dirty Hands under 2021. Tillsammans med Per Hammar delar hon nu DJ-bås runt om i världen.

WINOLA är det senaste stjärnskottet på Malmös technohimmel. Sedan hon blev frälst på ett dansgolv har hon haft en ständig strävan att förmedla energin och känslan med allt vad techno innebär. Hon tar med oss på en experimentell resa där hon utan ansträngning rör sig mellan genrer. Allt från berlinskt groove till kaxiga breaks. Alltid med en touch av WINOLA. Till juldagen till ära tar hon hand om uppvärmningen med ett något mer atmosfäriskt sound, något annorlunda till hennes vanligtvis X2000-rullande rakbladstechno. Hon har de senaste åren spenderat mycket tid i studion och har ett flertal produktioner som ligger och väntar på att släppas, men man kan redan nu höra hennes musik på bland annat Sveriges Radio P3.

Rooke vill gärna vara lika anonym som 12”an ”BY KNOWONE” som han tänker spela. För att summera: tänk dig den DJ:n som är mest real i Malmö och dubblera realnessen. Där har du Rooke.