The Ark

+ PRISMA

Datum har passerat

Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné 2022! Den 2 september gör The Ark nedslag på Mölleplatsen i Malmö med sin Reunion Tour för ett efterlängtat återseende! Med sig har de danska duon PRISMA som support!

”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt. När 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig bestämde vi oss för att stå tillsammans på scen igen för en sommar. Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss”.

Nu är Sveriges främsta glamrockapostlar redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium. Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens -och de hade låtarna som borgade för det. Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under The Ark Reunion Tour 2022.

Support: PRISMA
PRISMA kan vara ett av de mest intressanta namnen i musikvärlden just nu. När The Ark fick nys om de danska systrarnas musik knockades de totalt och det var en självklarhet att de skulle följa med som supportakt på den storslagna turnén.

Med musik som bjuder in lyssnaren till ett drömliknande filmiskt universum växer sig PRISMAs fanskara allt större och större. Med sången som grundpelare menar duon på att allt kan ”Prismafieras” och deras unika framåtblickande sound är en röd tråd i allt de gör. Bandet, som består av systrarna Frida och Sirid Møl Kristensen, har släppt flera hyllade singlar och EP-skivorna ”Her” från 2020 samt ”Inside Out” från 2021. PRISMAs långa och mäktiga resa har precis börjat och i sommar har du möjlighet att vara en del av den. Det här vill du inte missa!

ÖVRIG INFORMATION:
Alkohol är inte tillåtet att ta med in. Mat och PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området. Det serveras burgare och korv, vegetariskt och veganskt alternativ finns.

Filt är välkommet att ta med, men det är inte tillåtet att ta in skrymmande föremål såsom paraplyer, ryggsäckar och väskor större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup). På grund av säkerhetsskäl får inte heller campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Systemkamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Även husdjur lämnas hemma.

Det finns ingen garderob/effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.