Stu Larsen

  • receipt 120 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Våren 2022 kommer den australiensiske singer-songwritern Stu Larsen till stan för att gästa Malmös nyaste konsertlokal. Missa inte när han intar scenen på Medley den 14 maj!

Vagabonden Stu Larsen skriver musik inspirerad av sina långa resor utan mål. Låtarna beskriver människor han stött på under färden, kompisar, kärlekar och främlingar.

Uppväxt i lilla Dalby i Queensland, började han spela gitarr i tonåren, ivrigt påhejad av sin mamma med bakgrund inom musiken. Vägen som artist startade med en egen sång framförd på skolavslutningen vid femton års ålder. Sedan dess har han spelat i de mest udda miljöer världen över med vänners soffor som hemadress.

Under pandemin har han likt många artister suttit på kammaren och skapat ny musik, vilket i detta fall mynnade ut i albumet Marigold som släpptes i fjol. Nästa år ger sig alltså Stu Larsen ut på vägarna igen för nya äventyr och en serie shower där han äntligen kommer att kunna framföra sina nya låtar. Missa inte Stu som med sin varma och intima röst får dig att tro att han sjunger endast för dig.