Sonata Arctica

+ Eleine

Datum har passerat
OBS! Ändrade tider! Insläpp: 18.45 / På scen: 19:15

Sonata Arctica besöker Göteborg med sin turné Acoustic Adventures MMXXII! Den 24 oktober 2022 blir det en intim och speciell föreställning i unika Stora Ordenssalen i Valandhuset. Med sig har de dessutom svenska Eleine som special guest, vilka även de framför ett akustiskt set.

Det har gått ett par år sedan de finska melodiska metaltitanerna Sonata Arctica turnerade i Europa. Men under tiden har bandet varit mycket produktivt och spelat in sitt allra första akustiska album. Nu är det dags att ge sig ut på vägarna och presentera denna akustiska uppsättning för fansen.

Henrik “Henkka” Klingenberg kommenterar:
”Eftersom vår Talviyö World Tour mer eller mindre är över är det dags att blicka framåt mot nästa utmaning och eftersom vi har haft så mycket kul med de akustiska grejerna bestämde vi oss också för att skapa ett album. ‘Acoustic Adventures’-albumet kommer ut i oktober och naturligtvis drar vi i väg på turné omedelbart efter det för att fira albumsläppet. Vi har lyckats skapa en omfattande europeisk turné och vi ser verkligen fram emot att komma ut och spela lite musik för er alla.”

Information om flytten:
På grund av fortsatt osäkerhet med anledning av den pågående covid-19-pandemin har Sonata Arctica bestämt att flytta fram sin kommande Europaturné till hösten 2022. Konserten på Stora Ordenssalen i Göteborg kommer nu att äga rum den 24 oktober 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Ticksters kundservice för återköp, dock senast den 8 oktober 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.