Smokie

Datum har passerat
OBS! Konserten flyttad till Göteborgs Konserthus den 6 maj!

Brittiska popbandet Smokie gillar Sverige, och Sverige gillar Smokie. Efter bejublade turnéer i vårt land de senaste åren har vi nöjet att meddela att favoriterna, som hade sin storhetstid på 1970-talet, besöker Göteborgs Konserthus den 6 maj 2023!

Vi är många som har ljuva minnen till låtar som ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In” men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik. Bandet bjuder på nostalgi med kvalitet, där de svenska fansen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

Sedan Smokie sist besökte Sverige har tyvärr basisten Terry Uttley gått bort. Han har ersatts av Luke Bullard, son till keyboardisten Martin Bullard. Luke har varit en ersättare för Terry de senaste fyra åren och är därför redan välkänd för många av Smokie-fansen. Martin Bullard och trummisen Steve Pinnell har varit med Smokie sedan 1988. Förra året valde Mike Craft att säga upp sig efter att ha varit sångare i 26 år, och han har ersatts av en mycket god gammal vän till bandet, Pete Lincoln. Pete har varit frontfigur i kända band som Sweet och Sailor, och arbetat med flera stora internationella stjärnor som Sir Cliff Richard, Tina Turner och Shakin Stevens. Mick McConnell spelar gitarr och mandolin, och har gjort det sedan 1996. Detta band gjorde sina första konserter i Helsingborg och Malmö i november 2021, för två fulla hus och en entusiastisk publik. Många anser att bandet aldrig har varit bättre än det är nu.

Information om flytten:
Tyvärr måste vi meddela att konserten med Smokie på Råda Rum den 17 mars behöver skjutas fram på grund av medicinskt skäl.

OBS! Nytt datum blir 6 maj 2023 och ny arena blir Göteborgs Konserthus! Samma tid gäller för konsertstart, dvs 19:30.

Kan du inte gå på det nya datumet kontaktar du Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 27 mars 2023. Efter detta datum återköps inga biljetter. Vid återköp återbetalas biljettpriset exklusive serviceavgiften.

Väljer du att behålla din biljett, kommer ny/nya likvärdiga biljetter skickas till din mailadress från Göteborgs Konserthus efter den 27 mars.