Samantha Fish

  • receipt 270 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

När Kansas City-födda Samantha Fish debuterade år 2009 var det med en egenproducerad och inspelad skiva. Mycket har hänt sedan dess, och det är inte för intet som Samantha Fish nu beskrivs som en av den moderna bluesgenrens mest lovande stjärnor. Med en handfull släppta plattor och senaste skivsuccén ”Kill or Be Kind” i bagaget är det dags för en turné som tar henne till Sverige och Göteborg den 18 mars 2023!

Det tog inte lång tid från det att Fish släppte sin inofficiella debut till dess att hon blev ett välkänt namn inom roots- och blueskretsar. Efter att ha turnerat tillsammans med Cassie Taylor och Dani Wilde under parollen ”Girls with Guitars” blev hon kontrakterad till skivbolaget Ruf och släppte 2011 sin label-debut ”Runaway”. Året efter vann hon, tack vare den skivan, pris som ”Best new artist” på amerikanska Blues Music Award.

Sedan dess har Fish fortsatt att få välförtjänt uppmärksamhet för hennes kraftfulla och karismatiska liveframträdanden, liksom för hennes unika förmåga att tänja bluesgenrens alla gränser. Samantha Fish är en bluessångerska och gitarrist av världsklass, med en alldeles särskild förmåga för att skapa låtar med lika mycket känsla som attityd. Albumet ”Kill or be kind” släpptes i slutet av 2019, mixad och producerad av Grammyvinnarna Steve Reynolds och Scott Billington, är en storslagen skiva som genererat topplisteplatser och placerar Samantha Fish i det absoluta toppskiktet av moderna amerikanska bluesstjärnor.

Information om flytten:
På grund av det rådande pandemiläget har Samantha Fish bestämt sig att flytta fram sin Europaturné till våren 2023. Konserten på Valand i Göteborg kommer nu att äga rum den 18 mars 2023.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 4 mars 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter.