Per Gessle Unplugged

Datum har passerat

Per Gessle, en av våra största artister och låtskrivare, har under november och december varit ute på en hyllad och utsåld Sverigeturné med ”Per Gessle Unplugged”. Nu fortsätter turnén och chansen att ta del av Per Gessle i en akustisk och intim live-miljö – där klassiska hits från hans karriär som soloartist, Gyllene Tider och Roxette är att vänta! Turnén sträcker sig över större delar av Sverige med stopp på Jönköpings Konserthus den 25 april 2022.

Per Gessles låtskatt är tveklöst en av Sveriges mest uppskattade och framgångsrika, tillsammans med bandet framträder Per med akustiskt material som spänner över en 40 år lång karriär som artist och låtskrivare. Bandet består av Roxette-musikanterna Clarence Öfwerman, Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson och sångerskan Helena Josefsson.

”Vi har under turnén spelat låtar från hela min långa resa; Gyllene Tider, Roxette och som soloartist. Gamla favoriter blandas med nya. Jag är så glad att turnén utökas ytterligare så att fler får möjligheten att komma. Min ambition är att det ska bli fantastiska kvällar i vår.” – Per Gessle.

”Per Gessle uppträder i ovanligt liten och akustisk skala, men formen passar honom överraskande bra.” – Aftonbladet

”Musikaliskt har Per Gessle har alltid vurmat inte bara för powerpop och arena-anthems utan minst lika mycket för den här typen av akustisk folkpop. Det är inte svårt att föreställa sig att han haft angenäma besvär att välja ut låtar till konserten.” – Göteborgsposten

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin tvingas vi tyvärr att flytta fram Per Gessles unplugged-spelning på Jönköpings Konserthus ytterligare till senare i vår. Spelningen kommer nu att äga rum den 25 april 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta biljettleverantören för att begära återköp, dock senast den 3 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter – oavsett anledning.