Nattklubb

Stora: DJ Dallas - Scania: TBA

Datum har passerat

KB:s nattklubb är tillbaka! Efter en lång tid av stillasittande är det dags att återigen svänga sina lurviga på KB:s bultande dansgolv! Lördag den 2 oktober slår vi upp dörrarna till nattklubben på nytt och bjuder in till en kväll av vild fest och kärlek. Fritt inträde första timmen!

Det är väl ingen som missat att regeringen har beslutat att lätta på restriktionerna för allmänna sammankomster fr.o.m. den 29 september och för oss på KB innebär dessa lättnader att det är hög tid att öppna upp dansgolvet igen. Alltför länge har drycken intagits sittande, musiken hållts på samtalsnivå och sällskapen hållts separerade. Men den tiden förbi! Äntligen ska ni få belöning för ert tålamod under denna danslösa tid och få festa loss ordentligt med såväl gamla vänner som nya bekantskaper. Lördagarna på KB är tillbaka, med allt vad det innebär; dansgolv, barhäng, dunkande musik och blinkande ljus!

Den som får äran att återinviga DJ-båset på stora golvet är ingen mindre än partykungen Dallas!

Bra att veta inför besöket:
Vi fortsätter följa de regler och direktiv kring smittspridning som regeringen och folkhälsomyndigheten presenterar. Inga vaccinbevis eller covid-test kommer efterfrågas för att få inträde till våra evenemang. Vi hänvisar däremot till den rådande rekommendationen att du som inte ännu vaccinerat dig ska fortsätta undvika folksamlingar, inklusive nattklubbs- och konsertsammanhang.

Känner du av symtom för någon form av sjukdom är det fortfarande viktigt att stanna hemma även om du är vaccinerad. Och glöm inte att tvätta/desinficera händerna!

Kvällens åldersgräns måste uppfyllas.
I regel öppnar vi 23:30 men avvikelser kan förekomma då vi måste ta hänsyn till eventuella konserter innan nattklubben öppnar.
På KB accepteras kortbetalning i entrén och i våra barer.
Garderob kostar 30:- och accepterar endast kontanter – ha gärna med jämna kontanter till garderobsavgiften.

http://DJ%20Dallas