Mares

Försäljning pausad
  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år
Så fort vi själva har korrekt information om vad som gäller kontaktas samtliga kunder via mail samt vår hemsida uppdateras. Tack för tålamod.

Med efterlängtad ny musik i bagaget ge sig Uppsalabandet ut på en lika efterlängtad turné under våren. The Boys Are Back In Town Tour sträcker sig över sex datum under april månad och är de första konserterna bandet gör sedan ”Sunnanvind” dominerade topplistorna under 2019. Självklart blir det ett stopp på KB när bandet besöker Malmö den 21 oktober!

Få har undgått 2019 års mest spelade låt på P3. ”Sunnanvind”, titelspåret på Mares listtoppande debutalbum, gav gruppen en Grammisnominering för Årets Låt, en nominering till P3 Guld i samma kategori där de även nominerades till Årets Pop Samma år gjorde Mares sin största spelning hittills då de mötte tiotusentals fans på Lollapaloozas största scen. När karriären stod på sin spets valde istället Mares att ta ett steg tillbaka och sedan dess har det varit tyst.

Tills nu. Bandet är tillbaka med ”Misstag i Moskva”, den första singeln från vårens kommande album. Ett album som flankeras av sex turnédatum med stopp i Malmö den 21 oktober.

Information om flytten:
På grund av ändrade omständigheter flyttas KB-konserten med Mares den 1 april fram till den 21 oktober 2022.

Bandet hälsar:
”Att plugga heltid, spela in en ny skiva och repa in en turné parallellt under pandemin med alla dess restriktioner har varit mycket svårare än vad vi räknade med. Verkligheten är att vi inte kommer hinna klart med skivan till dess att turnén skulle ha börjat och därför har vi valt att flytta turnén till hösten. Albumet släpps fortfarande under våren, men något senare än planerat. Vi gör det för att vi ska må bättre, för att skivan ska bli bättre och framför allt för att vi ska kunna ge er allt vi har. Så. Nu ser vi fram emot en höst ihop i stället.”

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 8 mars 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter.