Heather Nova

+ Jonathan Frith

Datum har passerat
OBS! Konserten äger rum i Slagthusets restaurang. Ingång via Carlsgatan 12E.

Heather Nova har varit i ropet i över ett kvartssekel och har återfunnits på albumtopplistor världen över, bland annat med sitt hyllade album ”Oyster” från 1994. Nu kommer den Bermuda-födde sångerskan tillbaka till Sverige för två intima och akustiska spelningar, varav en på Slagthuset i Malmö den 9 november 2022. Som support denna kväll ser vi singer-songwritern Jonathan Frith.

Under de två senaste årtiondena har Nova klättrat från ett liv i relativ obskyritet till att bli hyllad världsstjärna med en repertoar som är få förunnad. Vägen dit är kantad av många guldkorn, något hennes hängivna fanskara är mer än väl medveten om. När nittiotalet var inne på sitt första år och Nova avslutat sina studier satte hon kursen mot Storbritannien och London. Efter att ha mött den lovande producenten Felix Tod skrev och spelade hon in sitt kritikerrosade debutalbum “Glow Stars” som plöjde den europeiska vägen öppen. Året efter debuten kom skivan ”Oyster” som fanns med på albumlistor världen över, och i den takten fortsatte det. De fyra skivor som Nova släppte under 90-talet fick en särskild plats i mångas hjärtan, och singeln ”London Rain (Nothings Heals Me Like You Do)” slog radiorekord. Ytterligare succéer väntade också, som samarbetet med svenska Eskobar och den internationella jättehiten ”Someone New” (2002).

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av fortsatta restriktioner och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har Heather Nova bestämt att flytta fram sin Europaturné till hösten 2022. Konserten på Slagthusets Teater i Malmö kommer nu att äga rum den 9 november 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 23 augusti 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.

För att skapa en intimare känsla flyttas konserten från Slagthusets teater och in i Slagthusets restaurang. I och med flytten gäller inte den sittplats som står på biljetten, istället är det fri placering vid bord som gäller i Slagthusets ombonade och mysiga restaurang. Dina biljetter behöver inte bytas och det är samma datum och tider som gäller. Ingång sker nu via entrén på Carlsgatan 12E.

I restaurangen serveras:
Charktallrik 149:-
Caesarsallad 129:-
Kvällens soppa (vegetarisk) 98:-
Ingen bordsbokning.