Clara Klingenström

  • receipt 350 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år
Ingång: Navigationsgatan 4

Efter succén i Melodifestivalen och förstaplatsen på Svensktoppen åker nu Clara Klingenström på en stor turné som besöker Slagthusets Teater i Malmö den 10 mars 2022!

Med ”Behöver inte dig idag” gick Clara Klingenström rakt in i svenskarnas hjärtan. Låten tog sig till final i årets Melodifestival och det visade sig bara vara början. I mars gick låten upp på Svensktoppens första plats och fjorton veckor senare är ”Behöver inte dig idag” fortfarande kvar.

Clara Klingenström framstår mer och mer som den stora vinnaren i årets Melodifestival. Hennes resa har tagit långa vägar men nu har hon äntligen hittat hem. Missa inte chansen att få uppleva Clara live i Malmö!

Information om flytten:
Tyvärr måste konserten med Clara Klingenström på Slagthusets Teater flyttas till våren 2022. Detta på grund av att hela turnén flyttas fram av produktionsmässiga anledningar. Det nya datum som gäller i Malmö är den 10 mars 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 22 oktober 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.