bob hund

+ 7ebra

Datum har passerat

P.g.a vidriga omständigheter (John Essing måste tyvärr genomgå en akut hjärtoperation) behövde bandet först flytta helgen v48 till v6, 2022. Sedan kom corona tillbaks och nu måste helgen v48 flyttas fram ytterligare till v19. Men…JA de kommer fortfarande spela låten Helgen v 48! Även om det är sent och det dröjer lite till innan blommorna slår ut… Konserten kommer nu att äga rum den 12 maj 2022. Som support ser vi tvillingduon 7ebra!

Bob Hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 30 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten. De senaste tre åren har Bob Hund växlat upp sitt turnerande rejält med nästan hundra spelningar. Många slutsålda.

De har auktionerat ut sina instrument och lånat utrusning av sina fans, spelat live till stumfilm, satt upp såväl egna operor som festivaler och mycket annat. Under 2018 tog bandet det hela ett steg till och tog över Malmö Lives konserthus för ett år långt extravaganza. Under 12 månader satte bandet upp en rad olika konserter och presenterade en massiv utställning i huset kurerad av Martin Kann.

Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligenheten speglas i all sin vackra skevhet.

I maj 2019 släppte Bob Hunds nionde album ”0-100”.

Information om flytten:
På grund av nya restriktioner som trädde i kraft 12 januari och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram bob hunds spelning på KB till senare i vår. Spelningen kommer nu att äga rum den 12 maj 2022.

Håll i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 11 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter – oavsett anledning.

Spelningen har tidigare flyttats p.g.a. medicinskt skäl.