TOTO

+ Special Guests: 10cc

Datum har passerat

TOTO kommer till Sofiero Slott i Helsingborg den 10 augusti 2022 tillsammans med inga mindre än brittiska 10cc som special guests!

Få band har spelat så stor roll inom popkulturen som TOTO. De har släppt 13 studioalbum som sålt totalt över 40 miljoner exemplar och megahiten Rosanna har närmare 450 miljoner streams på Spotify.

Den 19 oktober i år, en dag ifrån årsdagen av gruppens sista konsert, meddelades det att Lukather och Williams skulle fortsätta turnéra under namnet TOTO. Taplin och Ham som tidigare turnérat med bandet är fortfarande kvar men nu tillkommer ytterligare tre musiker: bassisten John Pierce (som tidigare spelat med Huey Lewis and the News), trummisen Robert ”Sput” Searight (Snarky Puppy), samt Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck).

Special Guests: 10cc
Brittiska 10cc är ett av populärmusikens mest inflytelserika band som med en lång karriär och över 30 miljoner sålda album är ett levande bevis på att de med sina tidlösa låtar är lika aktuella nu som när det begav sig under glansdagarna på 70-talet.

Med en katalog som innehåller låtskatterna ”Dreadlock Holiday”, ”The Things We Do For Love”, ”I’m Not In Love”, ”Art For Art’s Sake”, ”Rubber Bullets”, och många fler är det ingen överraskning att 10cc har en hängiven skara fans över hela världen. Nu står det alltså klart att 10cc kliver in som special guests för det ikoniska Los Angeles-bandet Toto på deras två datum i Sverige.


INFORMATION OM FLYTTEN
På grund av Covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin, måste tyvärr konserten med TOTO på Sofiero Slott i Helsingborg den 10 augusti 2021 flyttas fram. Nytt datum för konserten är den 10 augusti 2022.

Samma biljett gäller till det nya datumet, och behöver inte bytas. Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgift) genom att klicka här. Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk, och senast den 12 maj 2021.

INFORMATION INFÖR KONSERTBESÖKET
Filt, picknick och alkohol i PET-flaska/Tetrapak är välkommet att ta med. Ingen picknick inom serveringsområdet. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.

Stolar finns att hyra på plats för 60 kr. Hyrstolar betalas med kontanter eller Swish på plats och går inte att förboka – det är först till kvarn som gäller. Observera att hyrstolarna får inte placeras inom serveringsområdet.

Parkering kostar 50 kr per bil och betalas via sms, Easypark eller Parkster.

Extra bussar som kör direkt till Helsingborgs central kommer att avgå från parkeringen utanför Sofiero efter konserten. Värdar från Skånetrafiken kommer att finnas på plats och bussarna kör så länge det finns konsertbesökare kvar. Skånetrafikens normala taxa gäller.

Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!