TOTO

  • receipt 695 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

TOTO kommer till Partille Arena den 14 augusti 2022! Då med nya konstellationen som gjorde debut via en streamad konsert hösten 2020.

Få band har spelat så stor roll inom popkulturen som TOTO. De har släppt 13 studioalbum som sålt totalt över 40 miljoner exemplar och megahiten Rosanna har närmare 450 miljoner streams på Spotify.

Den 19 oktober i år, en dag ifrån årsdagen av gruppens sista konsert, meddelades det att Lukather och Williams skulle fortsätta turnéra under namnet TOTO. Taplin och Ham som tidigare turnérat med bandet är fortfarande kvar men nu tillkommer ytterligare tre musiker: bassisten John Pierce (som tidigare spelat med Huey Lewis and the News), trummisen Robert ”Sput” Searight (Snarky Puppy), samt Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck).

INFORMATION OM FLYTTEN
På grund av Covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin, måste tyvärr konserten med TOTO på Partille Arena den 15 augusti 2021 flyttas fram. Nytt datum för konserten är söndagen den 14 augusti 2022.

Samma biljett gäller till det nya datumet, och du behåller samma plats!

Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgift) genom att klicka här. Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk, och senast den 12 maj 2021.