TOTO

+ Special Guests: 10cc

Datum har passerat

TOTO kommer till Partille Arena den 14 augusti 2022 tillsammans med inga mindre än brittiska 10cc som special guests!

Få band har spelat så stor roll inom popkulturen som TOTO. De har släppt 13 studioalbum som sålt totalt över 40 miljoner exemplar och megahiten Rosanna har närmare 450 miljoner streams på Spotify.

Den 19 oktober i år, en dag ifrån årsdagen av gruppens sista konsert, meddelades det att Lukather och Williams skulle fortsätta turnéra under namnet TOTO. Taplin och Ham som tidigare turnérat med bandet är fortfarande kvar men nu tillkommer ytterligare tre musiker: bassisten John Pierce (som tidigare spelat med Huey Lewis and the News), trummisen Robert ”Sput” Searight (Snarky Puppy), samt Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck).

Special Guests: 10cc
Brittiska 10cc är ett av populärmusikens mest inflytelserika band som med en lång karriär och över 30 miljoner sålda album är ett levande bevis på att de med sina tidlösa låtar är lika aktuella nu som när det begav sig under glansdagarna på 70-talet.

Med en katalog som innehåller låtskatterna ”Dreadlock Holiday”, ”The Things We Do For Love”, ”I’m Not In Love”, ”Art For Art’s Sake”, ”Rubber Bullets”, och många fler är det ingen överraskning att 10cc har en hängiven skara fans över hela världen. Nu står det alltså klart att 10cc kliver in som special guests för det ikoniska Los Angeles-bandet Toto på deras två datum i Sverige.

INFORMATION OM FLYTTEN
På grund av Covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin, måste tyvärr konserten med TOTO på Partille Arena den 15 augusti 2021 flyttas fram. Nytt datum för konserten är söndagen den 14 augusti 2022.

Samma biljett gäller till det nya datumet, och du behåller samma plats!

Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgift) genom att klicka här. Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk, och senast den 12 maj 2021.