Slowgold

  • receipt 250 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Med nya albumet ”Aska” i bagaget kommer hyllade Slowgold till Malmö för en spelning på KB den 19 september!

Slowgolds känsloladdade hybrid av tidlös och drömsk rock, Neil Young-mangel och nervig postpunk är helt egen i sitt slag, förstärkt av att Amanda Werne inte bara förfogar över osedvanligt förhäxande röstresurser utan också är en exceptionell gitarrist.

Undan för undan vinner Slowgold nya fans. Publiken har på egen hand letat sig fram till bandets musik, i takt med att ryktet om deras kvaliteter har spridits från mun till mun. Albumet ”Mörkare” från 2018 vann en Grammis och på ”Aska” tänjer de, med hjälp av producenten Mattias Glavå, på gränserna för sin musik och stakar ut en ny riktning framåt.

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har Slowgold bestämt att flytta fram delar av vårens turné till hösten och spelningen på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 19 september.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Om du vill stödja KB:s verksamhet i dessa hårda tider behåll gärna din biljett även om du inte kan gå det nya datumet. Alla små insatser underlättar trycket på vår nu ansträngda ekonomiska situation.