Lagwagon

+ Belvedere

Datum har passerat

Senast det amerikanska punkbandet var i Göteborg var 2008 när de gjorde en bejublad show på West Coast Riot! Nu är det äntligen dags igen – den 2 augusti 2022 besöker de Pustervik tillsammans med de kanadensiska skatepunkarna i Belvedere som support!

LAGWAGON
Kaliforniska Lagwagon kan stoltsera med 30 år i branschen, och släppte sitt debutalbum ”Duh” redan 1992. Med albumet ”Trashed” (1994) slog bandet igenom ordentligt och det följdes av fler 90-tals punkklassiker i form av ”Hoss”, ”Double Plaidinum” och ”Let’s Talk About Feelings”. Efter sjunde albumet ”Resolve” 2005 tog det nio år innan plattan ”Hang” kom 2014, ett lite mörkare album vilket behandlade tunga ämnen som förlust, svek, åldrande och miljöförstörelse. Även om de inte släppte plattor under nio år, fortsatte de att turnera intensivt och deras frontfigur Joey Cape släppte även egenproducerad musik som soloartist. Förra året kom den efterlängtade diamanten ”Railer”, som mötts av strålande recensioner av såväl kritiker som fans.

Efter 14 år är vi väldigt glada att återigen kunna hälsa Lagwagon välkomna till stan. Underhållningsmätaren kommer att slå i taket när bandet intar Pustervik sommaren 2022!

BELVEDERE
Kanadensiska skatepunkarna Belvedere levererar snabb, rasande och melodisk punk. Nyligen släpptes 6:e fullängdaren – ”Hindsight Is The Sixth Sense”, vilket innehåller en blandning av gammalt och nytt, med de gemensamma nämnarna bestående av hastighet, riff samt insiktsfulla texter och singalong-harmonier.

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har Lagwagon bestämt sig för att flytta fram sin Europaturné ytterligare. Konserten på Pustervik i Göteborg kommer nu att äga rum den 2 augusti 2022.

Håll i din biljett! Biljetter till båda de gamla datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Observera att sista dagen för eventuell återlösen är 24 maj 2021. Om du önskar återköp, var vänlig kontakta Tickster.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!